”Här odlat” butik/restaurang
Med Green future system så har vi utvecklat en stilrent litet mini hus som man kan installera direkt i butiken vid frukt och grönt så man kan ”Här odla”.
Det är inte bara en väldigt bra service att odla och förse kunderna med riktigt färska örter och groddar utan det är en väldigt kostnadseffektiv lösning där butiken/restaurangen själv tar kontroll över utbud och efterfrågan och bestämmer själv efter säsong och efterfrågan vad som skall odlas.
Green future system levereras allt i ett komplett litet hus där allt som behövs för ”Här odla” är inuti huset så när huset byggts upp i butiken/restaurangen så är det bara tillgång till vatten och el sen finns resten i rummet och bara starta upp odlingen direkt.
Ett standard hus som passar till den lite större butiken/restaurangen innehåller 5st odlingsvagnar som kunderna kan se genom glaset hur växterna gror och växer och vid sidan av de stora glasrutorna så finns där hyllor att sätta ut det ny odlade örter/groddarna på så kunden kan följa hela processen.
På 5st odlingsvagnar så kan man plocka ut till ett exempel ca 150 basilika om dagen till försäljning eller varför inte köra olika örter och groddar på olika plan och öka utbudet fast plocka ut förre så valmöjligheterna är oändliga i butik.
Fördelen med att odla direkt i butik är många men framförallt stora ekonomiska besparingar samt att det betyder otroligt mycket för miljön.
Att odla I butik med Green future system är inte något som tar mycket mer tid än att hantera örter som kommer till butiken med lastbil utan 1 person har ca 1 timmes jobb om dagen för att driva er egen här odlat med insättningen av nya plantor/groddar och utag av plantor/groddar för försäljning.
Men framförallt med allt inräknat så är där en besparing på minst 45% per planta mot att köpa in det från grossist eller extern odlare samt att kunna bidraga med förre utsläpp på våra vägar.
Kontakta oss gärna för mer information hur vi just kan hjälpa er butik eller restaurang.